Google AdWords hirdetések

Hirdess a Google-ben!

A Google AdWords nagyon hatékony reklámlehetőséget kínál a vállalkozásoknak: a hirdetési rendszer remek lehetőséget ad arra, hogy a Googleben kereső felhasználók-, illetve a display hálózatokon böngésző számára megjelenítsd a reklámaidat. Ezek a reklámok a kereső "Hirdetések" részében, a Gmail szolgáltatásban, valamint különféle AdSense felületeken jelennek meg.

A hazai internetező közösség 98%-a keres rendszeresen a Google oldalain. Többésgük a vásárlási döntés meghozatala előtt a világhálón tájékozódik, sokan pedig ott is vásárolnak - ezért egy jól megfogalmazott reklámkampány a Google AdWords segítségével könnyen sikeres lehet!

Az AdWords-szel pontosan akkor érheted el az embereket, amikor azok éppen aktívan keresik a termékeiddel vagy szolgáltatásaiddal kapcsolatos információkat az interneten. Ez nagyon erős célzást tesz lehetővé, hiszen a hirdetésed üzenetével a megfelelő embereket a megfelelő pillanatban találhatod meg. Ráadásul a kampány költségkerete nagyon jól szabályozható: te adhatod meg, hogy mennyit hajlandó fizetni egy látogatóért, aki ahirdetésedre kattint, illetve beállíthatod, mekkora összeget szánsz a hirdetésekre egy nap alatt. Fizetned tehát csak akkor kell, ha valaki rákattint a hirdetésedre.

Látszólag nagyon egyszerűnek tűnhet mindez, de ha nem tervezzük meg alaposan a kampányt, könnyen eredménytelenné is válhat a hirdetés. A kulcsszavakra való, kattintás alapú hirdetések esetében ugyanis egyaránt fontos, hogy a lehető legtöbb potenciális érdeklődőhöz jussunk el, lehetőleg tereljük őt a vásárlás (vagy valamiféle interakció) irányába, valamint a költséghatékonyság érdekében minimalizáljuk a céltalan kattintások lehetőségét.

Az AdWords legnagyobb előnye, hogy a hirdetési kampány kitűnően mérhető, eredménye nyomon követhető. A Google nagyon sok marketing eszközt biztosít arra a célra is, hogy a kampány minden szempontból a lehető legjobban optimalizálható legyen.

Miben tudunk segíteni neked?
  • Előkészítjük és megtervezzük a hirdetési kampányt.
  • Kiválasztjuk a megfelelő kulcsszavakat, kulcsszópárokat.
  • Beállítjuk és elindítjuk hirdetéseket.
  • Folyamatosan felügyeljük, ellenőrizzük és elemezzük a folyamatokat!
Kattints ide, és ellenőrizd le, hogy néz ki a hirdetésed a Google-ben!

Miért érdemes szakértőre bíznod az AdWords kampányaid kezelését?

Te is meg tudod tanulni az AdWords fiókok kezelését, de vajon megéri foglalkoznod vele? Ha ezt a feladatot kiszervezed, az energiáidat a vállalkozásod fejlesztésére fordíthatod. Ne a saját cégeden próbálgasd a frissen olvasott AdWords praktikákat vagy éppen az új funkcióikat. Hidd el, egy rosszul beállított hirdetési fiók sokkal több pénzt emészt fel, mint amennyibe a kampánykezelés havidíjai kerülnének egy szakértőnél.

WebID - Honlapkészítés

 9028 Győr, Konini út 19.

 +36-30/542-1588

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatkérés

Hasznos tippek ingyen!

Kövess a Twitteren!

Fobes előfizetési akció 40% kedvezménnyel, december 19. délig! 7.190 Ft az éves előfizetés az ESP2017 kóddal.
Kövess Timár Mátyás a Twitteren!