fbpx

Facebook hirdetési kampányok

Hirdess a Facebook-on!

A Facebook kínálja talán a leghatékonyabb reklámlehetőséget a cégeknek: a hirdetési rendszerük lehetőséget biztosít ugyanis arra, hogy a termékeddel vagy szolgáltatásod ajánlatával rögtön eljuss a potenciális érdeklődőkhöz. A közösségi oldal a felhasználók demográfiai adatait, érdeklődési körét és kapcsolatrendszerét használja arra, hogy a célzást beállítsd, így könyvesboltként elérheted például a környékeden élő, könyrajongókat, virágboltként pedig az az esküvő előtt álló párokat.

Érd el hatékonyan és olcsón a célközönségedet!

Az emberek többsége minden nap (sőt, naponta többször) látogatja a Facebook-ot, de telefonos applikációban is rendszeres látogatója a közösségi oldalnak.

A felhasználók által megadott személyes adatokra, és a Facebook-on összegyűjtött érdeklődési köreikre, viselkedésmintáikra, társadalmi kapcsolataikra, stb. könnyedén célozhatod a hirdetéseidet, így csak azoknak jelenik meg az ajánlatod, akikből jó eséllyel vásárló is lehet. Az oldal fejlett hirdetéskezelő eszközeivel látványos reklámokat állíthatsz össze pár kattintással: nem csak képeket, hanem videókat is vághatsz a reklámjaidhoz pár kattintással. Sőt: mivel a legnépszerűbb képmegosztó oldal, az Instagram is a Facebook tulajdonában van, egy kattintással futtathatod ott is a reklámkapmányokat!

A Google Ads-al ellentétben a Facecbook-on akkor érheted el az embereket, amikor nem feltétlenül azt keresik, de ha az ajánlatod figyelemfelkeltő és a hozzá kapcsoló eszközöket ügyesen állítod be, könnyedén szerezhetsz új érdeklődőket, vásárlókat. Ehhez rengeteg kreatív megoldás áll rendelkezésedre (úgy mint kuponok, egyedileg feliratozható gombok, stb) az eszköztár pedig folyamatosan bővül! A hirdetések céljához választhatsz megjelenés, vagy kattintás alapú elszámolást: utóbbi esetben a rendszer hasonlóan működik mint a Google Ads-ben. Csak akkor kell fizetned, ha valaki rákattintott, vagy igénybe vette az ajánlatodat.

Látszólag nagyon egyszerűnek tűnhet mindez, de ha nem tervezzük meg alaposan a kampányt, nem választjuk meg alapos körültekintéssel az azokban alkalmazott eszközöket, illetve azt, hogy milyen irányba tereljük tovább az érdeklődőket, könnyen eredménytelenné is válhat a hirdetésed. 

Miben tudunk segíteni neked?
  • Előkészítjük és megtervezzük a hirdetési kampányaidat.
  • Kiszűrjük a célcsoportodat és teszteljük a hirdetéseket.
  • Beállítjuk, elindítjuk és felügyeljük a kampányokat.
Miért érdemes szakértőre bíznod a Facebook kampányaid kezelését?

Te is meg tudod tanulni a Facebook hirdetések kezelését, de vajon megéri foglalkoznod vele? Ha ezt a feladatot kiszervezed, az energiáidat a vállalkozásod fejlesztésére fordíthatod. Ne a saját cégeden próbálgasd a frissen olvasott Facebook tanácsokat vagy éppen az új funkcióikat. Hidd el, egy rosszul beállított hirdetési fiók sokkal több pénzt emészt fel, mint amennyibe a kampánykezelés havidíjai kerülnének egy szakértőnél.
Timár Mátyás, MailChimp hírlevél szakértő.

Hogy működik a Facebook hirdetési rendszere?

footer-bw - honlapkészítés győr, honlapkészítés sopron, honlap, honlapkészítés, felújítás, átalakítás, weboldal, webáruház, facebook, webmarketing, online, marketing, készítés, webfejlesztés, fejlesztés, budapest, győr, sopron, ár, ára, árak, árajánlat,

WebID - Honlapkészítés

 9081 Győrújbarát, Petőfi utca 59.

 Hétfő - péntek 10:00-16:00

 +36-20/215-2015

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatkérés

Hasznos tippek E-mailben

Csatlakoz hozzánk és E-mailben elsőként értesítünk minden Netes újdonságról, ami a vállalkozásod számára fontos.

Leveleinket Mailchimp-pel küldjük.

Telefonálj!