fbpx

Kilépéskor felugró ablak

Sokszorozd meg a vásárlóid és hírlevél feliratkozóid számát!

Sokszorozd meg a vásárlóid és hírlevél feliratkozóid számát egy kilépéskor felugró, kihagyhatatlan ajánlattal! Ma ez az egyik leghatékonyabb konverzió-növelő megoldás, ezért ez a legnikább ajánlott kiegészítő webáruházakhoz és olyan honlapokhoz, amelyek elsődleges célja az értékesítés.

A kilépéskor felugró ablak kiegészítő egy intelligens PopUp, amely nem tolakodik rögtön az oldal betöltésekor, így nem zavarja a látogatót a böngészésben. Ha a látogatód vásárol, feliratkozik a hírleveledre, vagy eléri azokat a célokat, amiket elvársz tőle (tehát teljesül a konverziós célod), nem is fogja látni ezt a felugró ablakot. Ha azonban úgy szeretne kilépni a honlapodról, hogy nem teljesítette a konverziót célt (nem vásárolt, nem iratkozott fel a hírleveledre, nem kért ajánlatot tőled), akkor a rendszer a kilépés utolsó előtti pillanatban - a böngészőablak bezárása előtt - megjelenít számára egy kihagyhatatlan ajánlatot.

Sokszorozd meg a vásárlóid és hírlevél feliratkozóid számát!

Ez lehet például:
  • egy kedvezményes beváltható kupon, amit a boltodban levásárolhat,
  • egy letölthető tudásanyag, amit azonnal megkap az E-mail címéért cserébe,
  • egy érdekes téma, amit valószínűleg nem olvasott még, biztosan érdekli majd,
  • de ajánlhatod a látogatóknak a Facebook oldaladat, vagy hírleveledet is.
Még eredményesebb lehet az üzeneted, ha az Exit PopUp tartalmát összhangba hozod a kilépési szándékkal: más és más üzeneteket jeleníthetsz meg a honlapodon, ha az egyes menüpontokhoz egyedi kilépési ajánlatot állítasz be.

A felugró ablak működése az egérkurzor mozgásán alapszik: a program akkor lép működésbe, ha az egérmutató a képernyő felső részéhez ér, azaz feltehetően a látogató el szeretné hagyni a Weboldalt. Ha az üzenet egyszer megjelent valakinek, akkor ő az üzenetet csak bizonyos idő elteltével fogja újra látni (péládul: 5 nap), de akár minden oldal elhagyási kísérletkor megjeleníthetjük az üzeneteidet.

Bemutatkozik: az OptiKit!

Az OptiKit egy előre programozott, kilépés / bezárás előtt megjelenő intelligens felugró ablak rendszer.

footer-bw - kilépés, kilépéskor, felugró, ablak, exit, popup, pop-up, intent, sötét, háttér, kupon, kedvezmény, oldal, bezárása, bezáráskor, bezárásakor, megjelenő, megjelenik,

WebID - Honlapkészítés

 9081 Győrújbarát, Petőfi utca 59.

 Hétfő - péntek 10:00-16:00

 +36-20/215-2015

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatkérés

Hasznos tippek E-mailben

Csatlakoz hozzánk és E-mailben elsőként értesítünk minden Netes újdonságról, ami a vállalkozásod számára fontos.

Leveleinket Mailchimp-pel küldjük.

Telefonálj!