fbpx

Személyes konzultáció

Személyes konzultáció, honlapokkal kapcsolatos tanácsadás

Kérdésed lenne vagy tanácsra szükséged? Találkozzunk személyesen vagy egyeztessünk online! 2005 óta foglalkozom honlapkészítéssel, webfejlesztéssel, HTML, Joomla és Wordpress oldalakkal, SEO-val és webmarketinggel. A tapasztalataimmal és tudásommal neked is örömmel segítek, hogy sikeres lehess az interneten! Kérj időpontot személyes konzultációt Győrben, Budapesten vagy az interneten!

A tanácsadás javasolt időtartama 2 óra, díja 30.000 Ft - mely összeget az első megrendelésed díjából jóváírok neked, így ez valójában ingyenes.

Tedd próbára a szakértelmem!

Neked is szívesen segítek abban, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a honlapodból! Ha kitöltöd az űrlapot, a weboldalad rövid szakmai és marketing szempontokra épülő elemzését díjmentesen elkészítem: így gyorsan képet kaphatsz a honlapod legszembetűnőbb hiányosságairól és hibáiról, amiket célszerű gyorsan kijavítanod.

Ha mélyrehatóbb, összetettebb elemzésre lenne szükséged, akkor is számíthatsz a szakértelmemre! Ebben az elemzésben azonnal használható tanácsokkal és kreatív tippekkel is segítek majd neked, hogy sikeresebb lehess az interneten!
Örömmel olvastam a kérésemre Timár Mátyás által elkészített weboldal elemzést a honlapommal kapcsolatban. Kaptam már pár ingyenes elemzést de mind közül magasan az övét láttam a legrészletesebbnek és érthetőnek. A leírás sok jó ötleteket is tartalmaz amikből szeretnék is megvalósítani párat!

Ajánld barátaidnak is ezt a lehetőséget!

Úgy érzed másnak is hasznos lehet ez az elemzés? Ha van olyan barátod, vagy ismerősöd, akinek szintén hasznos lehet ez az elemzés, ajánld neki is a lehetőséget!

Honlap elemzés

Add meg a neved!
Add meg az E-mail címed!
Add meg a telefonszámod!
Add meg a honlapcímed!
Miért szeretnéd, hogy elemezzük a Weboldalad?
Írd le minél részletesebben az elképzeléseid!
A törvényi előírások szerint a küldéshez el kell fogadnod az adatkezelési irányelveinket.

footer-bw - honlapkészítés győr, honlapkészítés sopron, honlap, honlapkészítés, felújítás, átalakítás, weboldal, webáruház, facebook, webmarketing, online, marketing, készítés, webfejlesztés, fejlesztés, budapest, győr, sopron, ár, ára, árak, árajánlat,

WebID - Honlapkészítés

 9081 Győrújbarát, Petőfi utca 59.

 Hétfő - péntek 10:00-16:00

 +36-20/215-2015

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatkérés

Hasznos tippek E-mailben

Csatlakoz hozzánk és E-mailben elsőként értesítünk minden Netes újdonságról, ami a vállalkozásod számára fontos.

Leveleinket Mailchimp-pel küldjük.

Telefonálj!