• +36-30/542-1588
  • [email protected]

Joomla honlapkészítés

Legyen profi honlapod, Joomla alapokon!

Több mint 10 éve fejlesztünk Joomla alapú honlapokat. A Joomla az egyik legnépszerűbb, többszörösen díjnyertes tartalomkezelő rendszer, ami tökéletesen ért magyarul. Segítségével profi honlapot készítünk neked, amit aztán te is karbantarthatsz. Sőt! Az előre elkészített kiegészítőkkel építőkocka-szerűen bővítheted a funkcióikat. Ha ilyen alaprendszer mellett döntesz, a fejlesztésre fordított idő nagyban lerövidül, és a karbantartás költségeit is alacsonyan tarthatod.

Ha honlapkészítés tervezésekor a Joomla szóba kerül, a leggyakoribb kérdés, hogy megfelelően biztonságos-e az így készült honlap. Ne aggódj: ha szakértőkkel készítteted a weboldalt, a rendszer tökéletesen biztonságos lesz. Mi több mint 10 éve fejlesztünk Joomlára (és már az elődjénél, a Mambo-nál is ott voltunk), így az utolsó programsorig ismerjük a rendszert! Ha ránk bízod a fejlesztést garantálni tudjuk, hogy a honlapod tökéletes biztonságban lesz!

Joomlab - A Joomla honlapok szakértői.

Miért használj Joomlát?

Gyors lesz a fejlesztés és költséghatékony az üzemeltetés.
A tartalomkezelő már az alapcsomagban is rengeteg funkciót tartalmaz: menüpontkezelő, szövegszerkesztő, képkezelő, Stb. Ezeket nem kell külön leprogramoztatnod a fejlesztőddel, ezzel időt és pénzt takaríthatsz meg.
A funkciókat úgy bővíted, ahogy szeretnéd.
Szobafoglalás? Ajánlatkérés? Termékbemutató oldalak? Ha hiányzik egy funkció, könnyen beépíthetjük azt az oldalba.
Könnyen szerkesztheted a tartalmakat.
A honlap háttérfelületéhez egy felhasználónév-jelszó párossal bármikor, bárhonnan hozzáférsz, és szó szerint bármit módosíthatsz rajta! Szabadon bővítheted a tartalmakat: feltölthetsz rá egy új akciót, cikket, képgalériát, így mindig frissen tarthatod weboldalad.
Egyszerűen megtanulhatod a rendszer kezelését!
Az adminisztrációs felület magyar nyelvű, könnyedén átlátható. Nem szükséges számítógép-gurunak lenned ahhoz, hogy profin kezeld a honlapodat. Nem lesz bonyolultabb a frissítés, mintha Facebook-oznál :)
Adj hozzáférést a munkatársaidnak!
A honlapon lévő leírásokat munkatársaid is szerkeszthetik. Ha nincs időd foglalkozni az oldallal, bízd rá egy munkatársadra a feladatot! (Ő csak ahhoz a részhez fog hozzáférni, amit engedélyeztél neki.)
+ Megtanítunk, hogyan kezelheted a honlapod.
Megtanítjuk, hogy kezeld a honlapodat, hogyan készíts olyan tartalmakat, amikre a látogatóid kíváncsiak és amikkel Google-ben is szép eredményekehez érhetsz majd el.

Folytassuk a beszélgetést egy kávé mellett!

Joomla alapú honlapot szeretnél? Bízd ránk a munkát, a rendszer legutolsó programsorát is ismerjük.

Ismerd meg a Joomla-t!

A Joomla a legnagyobb tartalomkezelő rendszer a világon. A 2005-ben megjelent szoftvert folyamatosan fejlesztik, tökéletesítik, mára ez számít a legkiforrottabb Webes tartalomkezelő alkalmazásnak. Üzleti portálok fejlesztésére ez a legalkalmasabb: könnyedén megbírkózik bonyolult kategóriaszerkezettel, sok tartalommal. Felülete és funkciói millióféleképpen testreszabható. Ha profi céges honlapot szeretnél, a Joomla mellett tedd le a szavazatod!

Mi a kezdetektől fejlesztünk Joomlára: az alaprendszert mára saját kiegészítőkkel bővítettük tovább. Meghagytuk az alapmotor minden pozitív tulajdonságát, és a biztonságért felelős réteget egy az egyben kicseréltük, hogy megbízható honlapokat fejleszthessünk rá. Az adminisztrációs felületet az ügyfeleink visszajelzései alapján még felhasználóbarátabbra alakítottuk, így az általunk fejlesztett rendszer kezelése gyerekjáték lesz a számodra.

Ha többet szeretnél megtudni a Joomláról fordulj hozzánk elérhetőségeinken, vagy látogass el Joomlab nevű tematikus oldalunkra, ahol csak Joomla fejlesztéssel foglalkozunk.

Ugrás a Joomlab oldalra!

Miért fontos a rendszeres frissítés?

A Joomla esetében kiemelten fontos, hogy az oldalad és az azon használt összes kiegészítő mindig a legújabb biztonsági frissítésekkel rendelkezzen, valamint hogy kövesd és frissítsd a honlapot a legújabb verzióra. Az új változatok többnyire biztonsági javító foltokat tartalmaznak, valamint egy sor hasznos és tovább tökéletesített funkcióval jelennek meg, ezért érdemes naprakészen tartanod a Weboldaladat! Körülbelül 1-2 évente jelenik meg teljesen új verziószámú Joomla változat: mindenképpen frissítsd a honlapodat erre, mert a korábbi változatokhoz általában ezután már nem érkeznek javítások. Ha régi tartalomkezelő rendszert használsz - a mellett, hogy egy csomó hasznos funkciót nem kapsz meg - a hackerek elsőszámú célpontjává válsz, így az automatizált programjaikkal bármikor feltörhetik a honlapodat.

Érdemes a Joomla-t használnod, nagyon jó tartalomkezelő rendszer, de nagyon fontos, hogy kövesd az új verziókat és frissen tartsd a honlapod mögött futó rendszert. Keress bennünket, természetesen mindenben segítünk neked!

Honlapkészítésben mi vagyunk a legjobbak. Kérd árajánlatunkat!

10 év szakmai tapasztalat és 300+ Webes projekt áll mögöttünk.

WebID - Honlapkészítés

 9028 Győr, Konini út 19.

 +36-30/542-1588

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatkérés

Hasznos tippek ingyen!

Kövess a Twitteren!

RT @googlepartners: Follow these 6 quick and easy steps to enhance reporting and insights with #AdWords & #GoogleAnalytics » https://t.co/c…

Kövess a Twitteren!