fbpx

Honlapkészítés

Érj el több ügyfelet és keress pénzt az új honlapoddal!

Olyan honlapot készítünk neked, ami ismertté teszi a céged, amivel új ügyfelekre találhatsz és ami folyamatos bevételt hoz majd. Mi ebben vagyunk a legjobbak, dolgozz velünk a következő projekteden!

honlapkeszites.jpg

Miben fogunk segíteni neked?

Megismerjük a céged, elkészítjük az online marketing-tervet.
Mutasd be pár szóban a cégedet! Szeretnénk megismerni benneteket, hogy személyreszabott ötletekkel, javaslatokkal kezdhessük a fejlesztést.

Folytassuk a beszélgetést egy kávé mellett!

Honlapkészítésben mi vagyunk a legjobbak. 10 év szakmai tapasztalat és 300+ Webes projekt áll mögöttünk.

Tudod mitől lesz jó vagy rossz egy honlap?

Kíváncsi vagy rá, hogy mi az a dolog, ami az egyik honlapot profi ügyféltermelő gépezetté, a másikat viszont középszerűvé és sikertelenné tesz? Elárulom: a sikeres honlapok mögött alapos, átgondolt tervezés és folyamatos munka rejlik, a sikertelenekből pedig pont ez hiányzik. Kövesd a tanácsainkat, és segíteni fogunk neked abban, hogy sikeresebb lehess az interneten!

A honlapkészítés számunkra nem pusztán egy üres programozási feladatot jelent: sokkal inkább egy logikusan összeállított megoldás csomagot kínálunk, ami alaposságával már a kezdetektől magában hordozza a jövőbeli siker zálogát. Nem gondolkodtunk sablonos megoldásokban: olyan szolgáltatást nyújtunk, amivel a célközönséged igényeihez alkalmazkodva a lehető legtöbbet hozhatod ki az internetes megjelenésből.

Tervezzük meg együtt az új honlapodat!

A tervezés első lépéseként felállítjuk a stratégiát: Mutasd be nekünk a cégedet, az üzleti-tervedet, mi pedig elárasztunk olyan személyre szabott ötletekkel, amiket hatékonyan alkalmazhatsz az Interneten. Megnézzük, kihez is szól igazán az ajánlatod, kiválasztjuk és elemezzük céged célcsoportját és segítünk az online marketing terved helyes pozícionálásában is!

A vállalkozásod tevékenységi körei alapján struktúráljuk a szolgáltatásaitokat, hogy a lehető legkönnyebben fogalmazhassunk meg azokaz a honlapod látogaói számára. Nagyon fontos, hogy a honlap menüpontjait logikusan építsük fel, és azok logikus rendszerben, jól áltekinthető módon mutassák be a cégedet. Így a látogatók szeretni fogják a honlapod, könnyebben eligazodnak rajta, és szívesebben vásárolnak tőled.

Ezzel persze még nincs vége: gyűjtsük össze közösen melyek azok az előnyök, amelyeket a konkurensekhez képest a vásáróidnak kínálsz, mi az, amivel megkönnyíted ügyfeleid életét - végül ezeket az eredményeket összevetjük a célcsoportod leggyakoribb problémáival és választ adunk rájuk a honlapodon. Nagyon fontos, hogy segítsünk a látogatóidnak a döntésben és az új honlapodon mielőbb megszerezzük látogatóid bizalmát.

A megbeszélés végén kitűzzük a megvalósítandó célokat, majd javaslatokat teszünk a fejlesztési (és marketing) folyamat legeredményesebb levezetésére.

Így lesz eredményes weboldalad

A munkát egy látványterv elkészítésével kezdjük. Fontos, hogy a honlap megjelenésében tükrözze céged arculatát, tevékenységi körét, e mellet pedig átlátható és esztétikus legyen. A látványterv elkészítésekor folyamatosan konzultálunk veled, hogy munkánk az elképzeléseiddel a lehető legnagyobb összhangban legyen.

A programozási munka már a kész tervek alapján, céltudatosan zajlik. A készülő Webes felületet több tesztnek is alávetjük, törekedve arra, hogy valóban minőségi munkát adjunk ki a kezünkből. Az általunk készített honlapok minden népszerű böngésző alatt egységes megjelenést mutatnak majd. A programozást keresőoptimalizációs szempontok alapján végezzük - szem előtt tartjuk, hogy a honlap teljes tartalmát a keresők könnyedén elemezni tudják! Webanalitikai és további hatékonyság növelő szoftvert építünk be az oldalba, melyek segítségével nyomon követheted az oldalra látogatók szokásait, elemezheti a honlap statisztikai adatait és könnyedén tarthatja a kapcsolatot érdeklődőivel. Így nagyságrendekkel hatékonyabban fogod megtalálni a következő időszak marketing irányvonalait.

A munkánkra minden esetben garanciát vállalunk!

Ezt a tervezési módszertant használjuk évek óta, és tökéletesítjük nap-mint-nap. Több mint 150 ügyfelünknek segítettünk abban, hogy honlapjuk valóban eredményesen működjön az Interneten.

Honlapkészítésben mi vagyunk a legjobbak. Kérd árajánlatunkat!

10 év szakmai tapasztalat és 300+ Webes projekt áll mögöttünk.

Konverziónövelés a weboldalon

Töltsd le a Hogyan lehet növelni a konverziót egy weboldalon? című, Marketingesek lapjában megjelent cikkemet PDF-ben!

Miről olvashatsz ebben az anyagban?

  • Ismerd meg az internetes médiafogyasztási szokásokat
  • Használj logikusan felépített, hatékony menüstruktúrát
  • Szerezed meg a látogatóid bizalmát
  • Gondolkodj vásárlói folyamatokban
  • Ne engedd el a látogatóid kezét
  • Kísérletezz, tesztelj és mérj

Töltsd le ingyen!

footer-bw - honlap, honlapkészítés, weblap, weblap készítő, tartalomkezelő, joomla, html, css, php, ftp, látványterv, webdesign, webdizájn

WebID - Honlapkészítés

 9081 Győrújbarát, Petőfi utca 59.

 Hétfő - péntek 10:00-16:00

 +36-20/215-2015

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatkérés

Hasznos tippek E-mailben

Csatlakoz hozzánk és E-mailben elsőként értesítünk minden Netes újdonságról, ami a vállalkozásod számára fontos.

Leveleinket Mailchimp-pel küldjük.

Telefonálj!