• +36-30/542-1588
  • [email protected]

Facebook

Csináljunk valódi ügyfeleket a Facebook rajongóidból!

Használd ki a közösségi portál lehetőségeit és keress pénzt ott is, ahová mások szórakozni járnak! Rajongókat szerzünk és vásárló-közösséget építünk belőlük neked.

Miben fogunk segíteni neked?

Segítünk Facebook rajongókat szerezni.
Megismertetünk téged azokkal a lehetőségekkel, amivel növelheted a rajongóid számát: megfelelő kommunikációval, értékes tartalmakkal, promótált posztokkal, célzott hirdetésekkel és Facebook applikációk készítésével segítünk rajongókat szerezni neked.
Látványos grafikákat készítünk neked.
Céged arculatára szabjuk a Facebook oldaladat. Újratervezzük a profilképed és a borítóképed is.
Saját Facebook URL címet regisztrálunk.
Neked is lehet egydi facebook.com/cegnev alakú URL címed, amit névjegykártyára, szórólapra vagy matricára nyomtathatsz.
Egyedi menüpontokkal bővítjük a rajongói oldaladat!
Mit szólnál hozzá, ha a látogatóid 3 kattintásból vásárolnának nálad vagy árajánlatot kérhetnének tőled? Ha egyedi menüpontokat hozunk létre a Facebook oldaladon, és azokat összekötjük a honlapoddal, ez valósággá válhat!
Közösségi kiegészítőkkel bővítjük a honlapod.
Beépítjük a Facebook rajongói dobozt és Facebook, Twtitter, Google+ megosztást segítő gombokat a weboldaladra.
Beállítjuk és optimalizáljuk a hirdetési kampányaidat.
A Facebook-on rengeteg opció van arra, hogy a lehető legpontosabban elérjük a célközönséged. Ha hirdetéseket futtatsz, átnézzük és optimalizáljuk őket, hogy még kevesebbet kelljen fizetned a kattintásokért.
+ Megtanítunk, hogyan használhatod eredményesen a Facebook-ot.
Megismertetjük veled azokat a szempontokat, aminek segítségével eredményesen üzemeltetheted a céged Facebook oldalát. Ha később kérdezni szeretnél, vagy segítségre lenne szükséged, akkor is számíthatsz majd ránk!

Folytassuk a beszélgetést egy kávé mellett!

Nagyon sok Facebook-rajongót szereztünk már ügyfeleinknek. Neked is segítünk összegyűjtetni a potenciális vásárlóidat!

Facebookozz a cégeddel is!

A Facebook ma a legnagyobb közösségi portál a világon: közel 4 millió magyar ember használja napi rendszerességgel. Sokan a számítógép mellett telefonról is aktívan facebookoznak: óráról-órára belépnek az oldalra, hogy barátaikkal, ismerőseikkel kapcsolatban maradhassanak.

Nagy népszerűsége miatt a Facebook hatalmas lehetőséget rejt magában azoknak a cégeknek, akik tudatosan használják. Miért érdemes használnod a Facebook-ot? Segítségével könnyedén népszerűbbé teheted szolgáltatásaikat, termékeikedet, aktív részese lehetsz a pezsgő közösségi életnek és saját vásárlói csoportot gyűjthetsz céged köré.

Már nagyon sok cég van jelen a Facebook-on, mindenki a látogatók kegyeiért küzd, különféle nyereményjátékokkal illetve akciókkal próbálja rávenni őket az oldalukhoz való csatlakozásra. Ez a módszer vonzza ugyan a látogatókat, de nagy az esély arra, hogy egy olyan közösség lesz az ilyen típusú kampány eredménye, akik sohasem fognak vásárolni nálad... Pedig a valódi cél az, hogy olyan rajongókat gyűjtsünk a cégednek, akik értékes vásárlóerőt képviselnek!

Mi imerjük azokat a szempontokat, amivel eredményes Facebook oldalt tudunk építeni a cégednek. Segítünk neked, hogy elérd a célközönséged és egyedi menüpontokkal bővítjük az oldalad, hogy minél többen átkattinthassanak a honlapodra, webáruházadra!

Közösségi marketingben mi vagyunk a legjobbak. Kérj árajánlatot!

Már a Facebook indulásánál is jelen voltunk, azóta pedig több ezer rajongót gyűjtöttünk ügyfeleinknek.

WebID - Honlapkészítés

 9028 Győr, Konini út 19.

 +36-30/542-1588

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatkérés

Hasznos tippek ingyen!

Kövess a Twitteren!

RT @googlepartners: Follow these 6 quick and easy steps to enhance reporting and insights with #AdWords & #GoogleAnalytics » https://t.co/c…

Kövess a Twitteren!