fbpx

Blog

facebook-business - facebook, számla, számlák, hirdetés, hirdetéskezelő, letöltés, letöltése

Így töltheted le a számláidat a Facebookról

(Becsült olvasási idő: 2 - 3 perc)

A Facebook használatáról, illetve a hirdetésekről szóló konzultációk alkalmával - melyre az elérhetőségeinken tudsz időpontot egyeztetni - szinte minden alkalommal elhangzik a következő kérdés: "Hogyan tudom letölteni a hirdetések számláit a Facebookról?" A válasz összetett, de egyáltalán nem bonyolult! Nézzük.

Ahhoz, hogy számlákat kapj a Facebook-tól, be kell állítanod a Hirdetéskezelőben a számlázási adataidat. https://www.facebook.com/ads/manager Ha több hirdetési fiókod is van, első lépésben válaszd ki, melyik fiók számláit szeretnéd letölteni.

Számlázási adatok beállítása

A közösségi portál az európai felhasználóktól már a hirdetési fiók létrehozásakor bekéri a számlázási adatokat. Ezeket a hirdetéskezelő beállításaiban tudod ellenőrizni, pontosítani, vagy megváltoztatni, ide kattintva: https://www.facebook.com/ads/manager/account_settings/information/

Ezen az oldalon ki tudod tölteni a számlázási adataidat, majd alul a "Változások mentése" gombbal tudod őket elmenteni.

 

Facebook számlák letöltése

A Hirdetéskezelőben találsz egy külön menüpontot, "Számlázás" néven. Ezt az oldalt direktben ide kattintva tudod elérni: https://business.facebook.com/ads/manager/billing/transactions/

  • Figyelj arra, hogy a listában csak a megjelölt dátumtartományon belüli számlák lesznek láthatók!
  • Ha korábbi számlákat szeretnél letölteni, akkor meg kell adnod az intervallumot a dátumválasztóban, ezután fognak megjelenni a korábbi időszakról szóló számláid.

A számla letöltéséhez mutass (tehát csak MUTASS, ne kattints) a Tranzakcióazonosító oszlopban megjelenő azonosítóra a megfelelő sorban, ekkor megjelenik egy letöltés ikon a számsor mellett: erre kattintva töltheted le a számlát.

A számlaösszesítő megtekintéséhez kattints a tranzankcióazonosító oszlopban látható, listában megjelenő számlák azonosítójára. Van lehetőséged arra is, hogy az Összes számlát letöltsd egyben, vagy külön-külön. Ehhez az oszlop tetején lévő "Az összes számla letöltőse" gombot kell megnyomnod.

 

facebook-szamla-letoltes - facebook, számla, számlák, hirdetés, hirdetéskezelő, letöltés, letöltése

 

Miről olvashatsz a Blogban?

Napról-napra rengeteg újdonság jelenik meg az interneten és legalább ennyi dolog változik is. Ha honlapod vagy webáruházad van nagyon fontos, hogy lépést tarts ezekkel a változásokkal! Ezen a blogon minden olyan információt megtalálsz, ami az online jelenléted szempontjából fontos lehet számodra. Így nem kell információk után keresgélned - elég elolvasnod az írásaimat, utána pedig nyugodtan a cégedre fókuszálhatsz!

Kérj árajánlatot!

Bízd profikra az új honlapodat! Kérj ajánlatot, megkeresésedre pár órán belül válaszolunk!

Ajánlatkérés

Timár Mátyás

timar-matyas-a-szerzorol - facebook, számla, számlák, hirdetés, hirdetéskezelő, letöltés, letöltése

Timár Mátyás vagyok, honlapkészítéssel, webfejlesztéssel foglalkozom 2005 óta. A szakmám a hobbim is egyben: az a feladatom, hogy odafigyeljek ügyfeleim honlapjaira, webáruházaira és online kampányaira, így ők kézzel fogható eredményeket érjenek el az interneten. Ha te még nem vagy az ügyfelem akkor is számíthatsz rám: bejegyzéseimmel neked is segítek, hogy "képben legyél" minden olyan témában, amiről fontos tudnod és ismerj minden olyan trükköt, amit vállalkozóként eredményesen használhatsz a weboldaladon.

Személyes tanácsadás

Kérdésed lenne vagy tanácsra szükséged? Kérj személyes konzultációt Győrben vagy Budapesten, kötelezettségek nélkül!
A két órás tanácsadás díja 30.000 Ft.

Időpontegyeztetés

footer-bw - facebook, számla, számlák, hirdetés, hirdetéskezelő, letöltés, letöltése

WebID - Honlapkészítés

 9081 Győrújbarát, Petőfi utca 59.

 Hétfő - péntek 10:00-16:00

 +36-20/215-2015

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatkérés

Hasznos tippek E-mailben

Csatlakoz hozzánk és E-mailben elsőként értesítünk minden Netes újdonságról, ami a vállalkozásod számára fontos.

Leveleinket Mailchimp-pel küldjük.

Telefonálj!